Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Ziyaretimize Geldi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin ÇELİK ve Meclis Başkanı Ethem Erkan KADER ile Yönetim Kurulu ve Komite Üyelerinden oluşan heyet Ankara’daki Ispartalı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Isparta İli Kalkındırma Derneğinin organize ettiği ve Başkanımız Erdal SARAÇOĞLU, Isvak Başkanı Ahmet ŞAHLAN, Şarkikaraağaçlılar Vakfı Başkanı Mehmet BEŞKONAKLIOĞLU, Eğirdir Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut BAYSAL, Yalvaç Derneği Başkanı Halis TUNA, Senirkent Derneği önceki Başkanı ve Isvak Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Başyiğit ile Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar BAKAL, Kemal Battal ve Abdullah BAKAL’ın hazır bulunduğu toplantı 01 Kasım 2022 Salı günü Isvak toplantı salonunda gerçekleşti.

Tanışma amaçlı organize edilen bu toplantıda Isparta için hazırlanabilecek projeler ve yapılabilecek faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Kategoriler: ANASAYFA, Genel, Manşet