ISPARTA İÇİN TEK SES TEK YÜREK

2Isparta il ve İlçe Dernek ve Vakıflar Isparta Tanıtım Günleri için birlik ve beraberlik içinde hareket etme kararı aldı.

Isparta İli Kalkındırma Derneği öncülünde Ankara AKM’de 12-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Isparta Tanıtım Günleri Hazırlıkları kapsamında Derneğin davetine icabet eden Ankara’da faaliyet gösteren Isparta İl ve İlçe Dernek ve Vakıflarına Isparta Tanıtım Günlerinin hayata geçirilmesi adına yapılan çalışmaların sunumu yapıldı. Bundan sonraki süreçte Dernek ve Vakıfların sürece katkıları istişare edildi. Dernek Ve Vakıf Başkan ve yöneticileri yıllardır hayalini kurdukları ve başka şehirlerin tanıtım günlerini imrenerek takip ettiklerini belirttiler. Isparta Tanıtım Günlerinin hayata geçirilmesi adına yaptıkları çalışmalardan ötürü Isparta İli Kalkındırma Derneği Başkanı İsmail ÖZDEMİR’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundular. Ankara’da Isparta’nın tanıtımı adına düzenlenecek Tanıtım Günleri için beraber çalışma kararının alındığı toplantıda 3 ayda bir beraber İstişare Toplantılarının yapılmasına karar verildi.

Isparta İli Kalkındırma Derneği öncülünde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Derneğin Yönetim Kurulu başkanı İsmail ÖZDEMİR, Başkan Yardımcısı Bülent KORKMAZ, Genel Sekreter Ali TANIŞ, Sayman İlyas EREN,  üyeler TBMM Stratejisti Dr. Hasan Özgür ÖZEN, Milletvekili Danışmanı Mustafa TUNA ve Derneğin proje danışmanı Erkan ŞAHİN’in yanı sıra; İSVAK Yönetim Kurulu Başkanı ve Eğirdir Derneği Başkanı Bekir T. ÇELİK, İSVAK Yönetim Kurulu üyesi Abdürrahim KURUCU, Yalvaç Derneği Başkanı Halis TUNA, Ş. Karaağaç Vakfı Başkanı Mehmet BAŞKONUKLUOĞLU ve Müdürü H. İbrahim BAYIR, Uluborlu Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı M. Hikmet HASÇİÇEK katıldı