HERŞEY ISPARTA İÇİN

Isparta Valiliği ve Isparta İli Kalkındırma Derneği öncülüğünde Ankara AKM’de 12-15 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Isparta Tanıtım hazırlıkları kapsamında Ankara’da ki Ispartalı hemşerilerimiz bir araya geldi. Isparta İli Kalkındırma Derneği tarafından organize edilen bilgilendirme ve hazırlık toplantısında bir konuşma yapan Başkan İsmail ÖZDEMİR, Dernek olarak Tanıtım Günleri hayata geçmesi adına yapılan çalışmalar ve bundan sonraki aşamada yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Isparta’nın tanıtımına katkı sağlayacak bu organizasyon için tüm sivil toplum kuruluşlarımızdan ve hemşerilerimizden ellerinden geldiği oranda katkı sağlamasını beklediklerini söyledi. Toplantıya katılan Hemşerilerimiz de Bu organizasyonun yapılmasını yıllarca beklediklerini ve Tanıtım Günlerinin gerçekleşmesi adına yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan İsmail ÖZDEMİR öncülüğünde Isparta İli Kalkındırma Derneği Yönetim Kuruluna teşekkürlerini ilettiler. Toplantıya Isparta İli Kalkındırma Derneği Yönetimi, Başkan Yardımcısı Bülent KORKMAZ, Genel Sekreter Ali TANIŞ, Sayman İlyas EREN,  Basından sorumlu üye Dr. Hasan Özgür ÖZEN, Halkla ilişkilerden sorumlu üye Mustafa TUNA ile Eski Milletvekilimiz ve GÜL”DE Dernek Başkanı Mehmet Emin BİLGİÇ, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muammer TOPAL, Orman ve Köy İşleri Bakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim ÇİFTÇİ, İsvak 2. Başkanı Ahmet ŞAHLAN, Senirkent Dernek Başkanı Mustafa BAŞYİĞİT, Yalvaç Dernek Başkanı Halis TUNA, Uluborlu Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı M. Hikmet HASÇİÇEK, Gönen Öğretmen Okulu Mezunları Dernek Başkanı Adem ÖCAL ve Ispartalı hemşerilerimiz katıldı.

Kategoriler: ANASAYFA, Manşet
Yukarı