Hemşehrilerimiz “Geleneksel Helva-Gabune Günü”nde Bir Araya Geldi

Ankara’da yaşayan Ispartalılar “Geleneksel Helva-Gabune Günü”nde buluştu.

Ispartalılar Derneği ve ISVAK Ispartalılar Vakfı olarak beraber düzenlediğimiz “Geleneksel Helva-Gabune Günü” 15 Ekim 2023 Pazar günü Tarım ve Orman Bakanlığı Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Tüm malzemeleri Isparta’dan getirilerek hazırlanan Helva-Gabune ile yanında çeşitli Isparta ürünlerinin ikram edildiği yemek programına hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Isparta’dan, Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir’in katıldığı programa Ankara’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile hemşehrilerimizden oluşan yaklaşık 1500 kişilik bir topluluk katıldı.

Dernek Başkanımız Erdal Saraçoğlu ve Isvak Başkanı M. Kemal Battal yaptıkları konuşmalarda katılımcılara teşekkür ederek, yapılan faaliyetler ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdiler.

Buluşmada birer konuşma yapan Isparta Valisi Aydın Baruş ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Ankara’daki hemşehrilerimiz ile buluşma imkanı sağlayan bu güzel organizasyona katılmaktan memnuniyet duyuyoruz” dediler.

Kategoriler: ANASAYFA, Etkinliklerimiz, Genel, Manşet