Derneğimiz Türkmenlere Yardım Elini Uzattı

IMAG6427Isparta İli Kalkındırma Derneği, Ankara’ya gelmiş olan Türkmenlere yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Derneğimiz, Irak-Telafer’den gelen ve çoğunlukla Ankara’nın Mamak ilçesinde büyük zorluklar içerisinde yaşamlarını sürdürmeye çalışan Türkmen kardeşlerimize destek oluyor.

Başkanımız İsmail ÖZDEMİR’in koordinasyonunda yapılan yardım dağıtım çalışmalarının üçüncüsü 27.01.2014 Salı günü yapıldı. Giysi, halı, koltuk, mutfak eşyası ve elektrikli ısıtıcılardan oluşan malzemeler Ankara’nın Abidinpaşa semtindeki Türkmen ailelere ulaştırıldı.

Türkmen aileleri yaşadıkları evlerde ziyaret eden Dernek Başkanımız İsmail ÖZDEMİR, ihtiyaçların karşılanması için çalışmaların devam edeceğini belirterek, “bu zor günlerinizde yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan ÖZDEMİR ailelere eşya desteğinde bulunan hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür etti.

Derneğimiz Ankara’daki Türkmen ailelerin yardım taleplerine sessiz kalmamış ve yardım kampanyası başlatmıştı. Yardım kampanyası halen devam etmekte olup kullanılmış veya kullanılmamış her türlü yaşam malzemesi (giysi, ayakkabı, halı-kilim, yer örtüsü, perde, yatak, yorgan, battaniye, otuma grubu, mutfak eşyası, gıda maddeleri vb.)bağışçılardan Türkmen ailelere direkt olarak ulaştırılmaktadır. Yardımların ihtiyaca göre dağıtılabilmesi için, bağışta bulunmak isteyen hemşehrilerimizin bize önceden 05356128143 numaralı telefondan bilgi vermeleri büyük önem arz etmektedir.

İlgi gösteren hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

IMAG6434

IMAG6433