ANKARA’DAKİ ŞARKİKARAAĞAÇLILAR BULUŞTU

IMG_20140504_123002ANKARA’DAKİ ŞARKİKARAAĞAÇLILAR BULUŞTU

Şarkikaraağaç Kültür ve Kalkınma vakfı, her ay düzenli olarak Şarkikaraağaçlılar’ı buluşturuyor. Her ayın ilk Pazar günü yapılan toplantı bu ay 04 Mayıs 2014 tarihinde yapıldı. Vakfın Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:56/11 Maltepe -Ankara adresindeki merkez binasında yapılan toplantı Ş.Karaağaçlılardan yoğun ilgi gördü.

Toplantıda bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Sayın Mehmet Beşkonaklıoğlu,  her ayın ilk pazar günü yapılan bu Hemşeriler Günümüzün devam edeceğini, yalnız bu toplantıya katılan hemşerilerimizin çocuklarını da getirerek vakıfla ve Ş.Karaağaçlı hemşerimizle tanıştırmalarının  çok yararlı  olacağını, yine her sene Ankara’da yapılmakta olan Helva Günümüzün bu yıl 8 Haziran 2014 tarihinde Çubuk yolu üzerindeki Karayolları  Parkın’da yapılacağını belirtti ve daha önce  mesaj ile duyurulan Şarkikaraağaç’ta yapılması  düşünülen devre mülk ile ilgili bilgi vermiştir.

Vakıf Başkanı Sayın Mehmet Beşkonaklıoğlu ayrıca, Isparta ili Kalkındırma Derneği’nce  12-15 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek Isparta Tanıtım Günlerine vakıf olarak Şarkikaraağacımızı  tanıtmak amacıyla katılacaklarını belirtti.

Vakıf yönetimi, daha önceki yıllarda yapılan hizmetlerden biri olan Şarkikaraağaç ürünlerinin (Termiye, nohut,mercimek,Ev makarnası,Küp peyniri tahin,köpük helva,Tahin helva, Günek,yufka,katmer,Haşhaş lı, goşma, tereyağı, kaymak vs.) vakıf binasına getirterek Şarkikaraağaçlıların hizmetine (alabilmelerine) sundu.

Toplantıya katılan Şarki karaağaçlılar, bu toplantıların devam etmesinin Şarkikaraağaçlı hemşerilerimizin bir birlerini sıkça görmesi açısından çok faydalı olduğunu, Şarkikaraağaç ürünlerini  vakıfta rahatca alabildiklerini, bu hizmetlerden memnun kaldıklarını belirterek vakıf yönetimine teşekkür ettiler.

IMG_2991 IMG_2978 IMG_2959 IMG_2950 manşet fotoğrafı

Kategoriler: ANASAYFA, Manşet