ANKARA’DA ISPARTA LOBİSİ GÜÇLENİYOR.

Isparta Lobisi GüçleniyorMerkezi Ankara’da bulunan Isparta İli Kalkındırma Derneği Başkanı İsmail ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, beraberindeki hemşerilerimizin katılımıyla oluşturulan heyetle birlikte Orman Genel Müdürü İbrahim ÇİFTÇİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

28 Mart 2013 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Başkan Özdemir, uzun yıllar sonra bir hemşerimizi Orman Genel Müdürü olarak görmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Isparta’yı kalkındırmak adına gerçekleştirmeye çalıştıkları projelere destek beklediklerini açıklayan Özdemir yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini de Genel Müdür Çiftçi’ye tanıttı. Isparta Gönen’li olan Genel Müdür İbrahim ÇİFTÇİ ise Ispartalı hemşerilerini görmekten ve hemşerilerinin dayanışma halinde olmasından mutluluk duyduğunu, Isparta’nın kalkınması adına yapılan çalışmalara destek vermek adına elinden geleni yapacağını açıkladı.

Konya-Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Alan ve başkan vekili Salih Şevket Yılmaz’ında hazır bulunduğu ziyarette Ankara Isparta İli Kalkındırma Derneği Başkanı İsmail ÖZDEMİR ile beraber yönetim kurulu üyeleri Orman Bakanlığı Şube Müdürü Ali TANIŞ, TBMM Stratejisti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu YİK Üyesi Dr. Hasan Özgür ÖZEN, TBMM Milletvekili Danışmanı Mustafa TUNA, Dernek Mali Üyesi İlyas EREN, önceki başkan MKE Başmüfettişi Yaşar BAKAL ve Ispartalı hemşerilerimiz Yargıtay Üyesi Ali Selman ERKUŞ, Vakıfbank Şube Müdürü Kayhan BUTÇU, Büyükşehir Belediyesi İç Denetim Başkan Yardımcısı İbrahim UZAL, Tübitak’da Şube Müdürü Abdullah BAKAL, Orman Bakanlığında Daire Başkanı Ramazan DİKYAR, Orman Bakanlığında Daire Başkanı Ayhan ÇAĞATAY’da yer aldılar.

Ziyaretin Sonunda Isparta İli Kalkındırma Derneği Başkanı İsmail ÖZDEMİR Orman Genel Müdürü İbrahim ÇİFTÇİ’ye Dernek tarafından hazırlanan Ankara’da ki Ispartalılar Rehberini taktim etti.